• OntheMove©
 • JDdVarchitecten, adviseurs en indien gewenst (mede)ontwikkelaars transformeren leegstaande kantoren tot nieuwe leefomgevingen zoals hotels, zorginstellingen en studenten en/of jongerenhuisvestingen. Om dat doel te bereiken, ontwikkelden wij in samenwerking met specialisten en adviseurs OntheMove©, een herontwikkelingsconcept voor leegstaande kantoren en gebouwen op basis van een quickscan. Met dit concept kunnen zonder grote bouwtechnische ingrepen oude gebouwen aan een nieuw leven beginnen.   Om leegstand aan te pakken, willen wij de komende jaren leegstaande kantoorruimten transformeren tot moderne leefomgevingen waar optimaal gewerkt, gewoond, ontspannen en verzorgd kan worden. OntheMove© stelt hierbij de nieuwe gebruiker en zijn lifestyle centraal. We onderzoeken samen met die gebruiker wat hij wil en wat hij nodig heeft om comfortabel te leven en te werken. De gebruiker is onze consultant. Met dit concept gaat transformeren 80 procent sneller en 60 procent goedkoper. Met de TransferBox, die in een dag is op te bouwen, kunnen partijen direct aan de slag. Het concept omvat modules voor pantry, toiletunit, werken, slapen, opbergen, koken en verzorgen.

   

  OntheMove is een formule die in een bestaand pand kan worden ingebouwd zonder grote bouwtechnische ingrepen. Met de OntheMoveBox heeft JDdV zich ten doel gesteld om (inter)nationaal kwalitatief en kwantitatief leidinggevend te worden in het nieuwe ‘budget boutique’ marktsegment, waar het garant staat voor de ‘best basics’ in combinatie met een eigentijds ontwerp en styling.

                                                                               
  Studenten en jongeren huisvesting


  Met OntheMove© wil JDdV ook het studenten- en jongerenhuisvestings probleem aanpakken.  In NL is een geschat tekort aan ruim 30.000 studentenkamers. Dit concept is een eenvoudig en snel te realiseren oplossing voor het studentenhuisvestingsprobleem.

Reacties

Reageer
Er zijn nog geen reacties op dit item