• MELROSE PLACE een geweldig compliment
 • Wij mochten een geweldig compliment ontvangen van de vereniging van eigenaren van het voltooide project First Lounge (Stadsappartementen Vleutenseweg):

   

  Geachte heer Visser, beste Jaco,

   

  De term firstlounge moet voor jou geen vreemde term zijn. Voor zover wij hebben begrepen zijn jullie de architect van het pand dat nog steeds deze naam draagt. Vanuit het bestuur van de VvE firstlounge maar zeer zeker namens alle bewoners willen wij jullie bedanken voor het ontwerp.

   

  Wij wonen er met veel plezier. Het is voor ons een bijzondere plek. Wat maakt het zo bijzonder? Het is vooral de combinatie van een eigen appartement en het gezamenlijke terrein. De locatie, parkeerplaatsen en gedeelde binnentuin geven een extra dimensie aan mooi en leuk wonen.

   

  Wij beleven mooie zomeravonden waarbij veelvuldig gebruik gemaakt wordt van de tuin. Jaarlijks organiseren we een tuindag. Tijdens deze dag geven we de tuin met z'n allen een onderhoudsbeurt en traditioneel sluiten we af met een BBQ.

   

  Onze woonstijl wordt vaak vergeleken met de serie Melrose Place. Mocht je een keer met eigen ogen willen zien hoe je ontwerp tot "leven" is gekomen dan ben je welkom.

   

  Met vriendelijke groet,

  VVE First Lounge

Reacties

Reageer
Er zijn nog geen reacties op dit item