Conceptontwikkeling Transformatie

Pastoe Fabriek Utrecht
 

PASTOE FABRIEK UTRECHT

Alle functies en activiteiten zijn bedoeld om een belevingswereld te creëren en in stand te houden waarbij een constante bezoekersstroom kan worden gegenereerd. We creëren daarvoor 7  werelden.

1. Design Center & 2. Design Retail:

Een winkel waar ontmoeten en zintuigen centraal staan. Het is kijken, voelen, ruiken, zitten, liggen, inspireren, ontspannen, genieten, verbazen enzovoort. Producenten van kwaliteitslabels op het gebied van meubels, verlichting, woonaccessoires, wand + textiel, kunst en tuinmeubelen presenteren hun nieuwste collecties. Doelgroep is iedereen die van ontworpen gebruiksvoorwerpen houdt. Zowel de particuliere en zakelijke consument  als de vakwereld op het gebied van design en (interieur)vormgeving. De merken tonen in een samenhangende belevingswereld hun actuele collecties. Zowel fysiek in speciale experience rooms als multimediaal door middel van levensgrote schermen waar de consument duizenden meubelstukken en items kan oproepen. Dezelfde programma’s krijgen de lokale retailer en (interieur) architecten ook in hun eigen werkomgeving beschikbaar.

3. Design Expo:

Evenementenhal t.b.v. evenementen, activiteiten, introducties, modeshows, congressen, concerten, beurzen, outletdagen, themamarkten/-bijeenkomsten op het gebied van interieur en design maar ook op het gebied van kunst, cultuur, educatie enz. De Design Expo kent een jaarprogrammering met jaarlijks terugkerende evenementen en jaarlijks nieuwe eenmalige evenementen.

4. Design Studio:

De Design Studio bestaat uit een multimediaruimte, vergaderfaciliteiten en werkplekken voor creatieve bedrijven welke actief zijn in de vormgeving. De multimediaruimte is een multifunctioneel auditorium welke kan worden gehuurd door derden cq worden ingezet door de eigen organisatie t.b.v. lezingen, presentaties, congressen, film- en theatervoorstellingen, miniconcerten ed. De vergaderfaciliteiten kunnen worden gehuurd door derden ten behoeve van vergaderingen en de Design Studio biedt werkplekken voor creatieve bedrijven op het gebied van vormgeving. Deze werkplekken worden gekoppeld aan het Design Center Utrecht door middel van interessante ontmoetingspleinen met koffiecounters .

5. Design Lab

Het Design Lab is een open atelier voor kunstenaars, studenten en beginnende ontwerpers. Het is een soort community, ontmoetingsruimte, waar men kan binnenlopen en waar men gebruik kan maken van de aanwezige internetplekken, waar men de krant kan lezen, waar men gebruik kan maken van de aanwezige vakliteratuur of waar men in een relaxte omgeving met elkaar kan interacteren.

6. Design Café/Brasserie/Restaurant:

Bar, restaurant, zagerij. Terras aan het water. Koffie/thee, lunch, borrel, diner, feesten en partijen, kleinschalige activiteiten en evenementen. Doelgroep de bezoekers van het DCU maar ook de (lokale) Utrechtenaar moet er willen komen om gezien en gezien te worden. Voor ieder die langer dan een avond er wil verblijven is er het

7. Design Hotel

De KEY Amsterdam ism RAU & Ex

De KEY Amsterdam ism RAU & Ex

3.600 m2 renovatie kantoor/breeam excellent
MONDRIAANHUIS leven en werken

MONDRIAANHUIS leven en werken

Revitalisatie geboortehuis Amersfoort
NIMETO topvakschool

NIMETO topvakschool

Ontwerpvisie open school
Utrecht
HUIS de WIERS

HUIS de WIERS

VREESWIJK NIEUWEGEIN
VIA Projectontwikkeling
REVITALISATIE KANTOORVILLA

REVITALISATIE KANTOORVILLA

BERNARDSTRAAT VREESWIJK
Van der Louw Vastgoed
KONINKLIJKE VISIO

KONINKLIJKE VISIO

HUIZEN
Stichting Novum
STADSAPPARTEMENTEN

STADSAPPARTEMENTEN

VLEUTENSEWEG UTRECHT
Geelen Bouwprojecten
UNIVERSITEIT UTRECHT

UNIVERSITEIT UTRECHT

REVITALISATIE DRIFT 4-6-8 UTRECHT
Universiteit Utrecht
STADSHUIS / DE LENS

STADSHUIS / DE LENS

NIEUWEGEIN
Gemeente Nieuwegein
STERRENWACHT SONNEBORG

STERRENWACHT SONNEBORG

UTRECHT
Gemeente utrecht/KF Heinfonds
STADSWONINGEN

STADSWONINGEN

MOLENSTRAAT UTRECHT
SSH Utrecht
WOONKERK MIDDELBURG

WOONKERK MIDDELBURG

Middelburg
VIA Projectontwikkeling
HAVENGEBOUW VREESWIJK

HAVENGEBOUW VREESWIJK

VREESWIJK NIEUWEGEIN
Gemeente Nieuwegein, Sport en Recreatie
RABOBANK

RABOBANK

NEDEREINDSEWEG NIEUWEGEIN
STADSWONINGEN ADELAARSSTRAAT

STADSWONINGEN ADELAARSSTRAAT

ADELAARSSTRAAT UTRECHT